Büyükşehirli Güreşçi Mükremin Aktaş Avrupa Şampiyonası İçin Bulgaristan'da

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreşçilerinden Mükremin Aktaş, Avrupa Şampiyonasında altın madalya için mindere çıkacak.

Bulgaritan'ın Plovdiv Şehrinde 7-8-9 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan U-23 Grekoromen Avrupa Şampiyonasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreşçisi Mükremin Aktaş altın madalya için ilimizi temsil edecek.

60 kg.'da ilimizi temsil edecek olan Mükremin Aktaş, Sakarya'mızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğini ifade ederek, altın madalyayı Sakarya'ya getirmek için elinden gelini fazlasıyla yapacağını söyledi.

Aktaş, "Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce olmak üzere, Kulüp Başkanımız Sayın Cevat Ekşi'ye, Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Sayın İlhan Aykaç'a, kulüp yöneticilerimize, üzerimde emeği olan kıymetli hocalarıma ve sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Ayrıca, genç güreşçinin üzerinde emeği olan antrenörlerinden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreş Antrenörü Zafer Başar ise şampiyona ile ilgili şunları söyledi: "Sporcum Mükremin Aktaş, çok yetenekli ve başarılı bir sporcu. Her gittiği yerde en iyi şekilde kulübümüzü ve ilimizi temsil etmiştir, etmeye de devam edecektir. Kendisine hocaları olarak güvenimiz tamdır. Bulgaristan'dan altın madalya ile ülkemize döneceğini düşünüyorum. Biz çalıştık, çabaladık, önlemimizi aldık. Takdir Allah'ındır." dedi.

Başar, "Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce'ye teşekkür ederim" diyerek, sözlerini noktaladı.