Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanlığı tarafından 2021 yılının son İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu toplantılarını gerçekleştirildi.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP Meclis Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, il yönetimi, ilçe örgüt başkanları katıldı.

Chp Sakarya İl Başkanlığı Yılın Son Toplantısını Yaptı

2021 yılında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Başkan Ecevit Keleş, çalışmalarla ilgili bilgi vererek, “Tüm örgütlerimiz sahaya hakim oldu ve 2021 yılında her zaman yurttaşlarımızın yanında olduk” dedi.

Chp Sakarya İl Başkanlığı Yılın Son Toplantısını Yaptı

2021 yılında Sakarya’da gündem belirlediklerini ifade eden Keleş, “Bizim gündemimiz halkımızdan kopuk değil. Onların gündemi bizim ana gündemimiz. Bu doğrultuda kamuoyunu sürekli bilgilendirdik. İlçe örgütlerimizle bir ve beraber olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere milletvekillerimize, grup başkan vekilimiz Engin Özkoç’a teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren il ve ilçe örgütlerimize ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yılın son toplantısında 2022 yılında Sakarya ile ilgili çalışma planlarımızı da tamamladık. Tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar da toplantıya katılım sağladı...