Hendek Nuriye mahallesinden

Nuriye mahallesinden Eski muhtar Merhum Zeki Kılnaz’ın eşi. İlçemiz esnaflarından Hakan Kılnaz’ın annesi, Mustafa Koç, İsmail Baykal ve Bilal Tunç’un kayınvalidesi, Veysel Karala’nın ablası, ilçemiz esnaflarından Cihat Pehlivan’ın ve Doktor İsmail Pehlivan’ın yengeleri Hacer Kılnaz vefat etmiştir.  Cenazesi bugün Nuriye Mahallesi camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Nuriye Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.
Merhumeye Allah’tan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

Hendek Hüseyin Şeyh Mahallesinden

Hüseyin Şeyh Mahallesinden Merhum Temel Altındaş’ın gelini, Ahmet, Ali, Mehmet, Necati ve Selattin Altındaş’ın kardeşi, İsmail Altındaş’ın Eşi, Ali Gemi’nin Kayınvalidesi Meryem Altındaş Vefat Etmiştir. Cenazesi bugün Hüseyin Şeyh Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Hüseyin şeyh mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

HendekNuriye mahallesinden , Hüseyin Şeyh Mahallesinden  vefat eden kişinin ailelerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgili, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşabilirsiniz.