Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Hendekspor kongresinde, başarı ve başarısızlıklarla ilgili olarak, kongrede bulunan katılımcılara ve yeni yönetime şöyle seslendi. Konuşmasında başarı ne kadar önemliyse başarısızlıklardan çıkarılan derslerin de o denli önemli olduğunu vurgulaya Başkan babaoğlu, gelecek süreçlerde tüm Hendeklilerin takımın yanında olmasını istedi.

“Hendekspor Bünyesinde Yöneticilik Yapmış Başkanlık yapmak, Büyüklerim, kardeşlerim, Hendekspor’a gönül vermiş Taraftar grupları, Kıymetli Hendekliler Değerli Basın Mensupları, Yapılacak olan Kongremiz, ilçemize ve spor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Burada sadece özel olarak şöyle bir şeyler söyleyeyim, bu bir süreç işi, tek başına başarıyıda başarısızlığıda bir kulübe yada yöneticilerine ihale etmeklazım. Eğer bir yerde bir başarı varsa o anki yöneticileri, o anki yöneticileri, ondan önce faaliyet göstermiş çaba sarf etmiş, sporcusundan, antrenörüne yöneticisine kadar, herkesin yaşadığı süreçler neticesinde başarı gelmiştir. Eğer sonuç itibariyle başarısızlık atfedilecek bir sonuç elde edilmişse de, tıpkı başarılı olduğu gibi bunun hepimizin sahiplenmesi lazım. Bugün Belediye Başkanı biziz, dün başka bir arkadaşımız abimizdi. Onlarınd abunda emekleri var. Belki yaptığımız, yapmadığımız işlerde bu sonuçlar  elde edilebiliyor. Eleştiri hepimizin açık olduğu bir mecra, eleştirdiğiniz yerde eğer söz hakkınızın olduğunu istiyorsanız. herşey maddi manevi bu kulübün herşeyin de olmak üzere gayret göstermesi lazım. Biz maalesef, bir kısım pandemi den dolayı seyirciye kapalı olduğumuz dönemleri dışarı tutuyorum. Seyircilerimizden tarftarlarımızdan kimseyi göremediğimiz anlar bile oldu. Bunda eğer eksiğimiz, yanlışımız varsa bunları da bilmek isteriz tabiki, ama maddi olarak o'kadar sıkıntılar çekmemize rağmen, ilçemizden hatırı sayılır bir destek kimse den göremedik. Yani biz hiç kimseye güvenerek bu işin başına geçmedik. Sırtlanacak neyimiz için varsada harcıyacaz, bütün varlığımızla bütün varlığımızla malımızla mülkümüzle bu işin peşinde koşacağız, asıl olan Hendek’te yaşayan herkesin bu Hendekspor’un başarısında veya başarısızlığında herkesin bu kulübe kararınca kararınca herkesin, kimi parası yoktur kendi gelir, parası olan parasını veriri , olmayanda yanımda hissettirir olduğunu varlığını hissettirir, eksiklik yaşadık.

Bunlarla ilgili, zayıflık gördük, bir sistem olarak algılanır nasıl isterseniz öyle de düşüne bilirsiniz. Ama Buradaki buraya gelen bizimle hareket eden arkadaşlarımız, hepsi yağmur çamur kar kış demeden, bizimle beraber insanlar ve birçok da dışarıda var ama bu vesileyle basın aracılığıyla ara genel kurulu olması hasebiyle bir mesaj iletmek adına buradan bunları söylüyorum.

Biraz daha sirkelenmemiz ve Hendekspor’un geldiği noktanın ne kadar önemli olduğunun farkına varmamız lazım. İnşallah yeni yönetime gelecek  arkadaşlarımızla birlikte Hendekspor’u 3. ligdeki yerine tekrar taşıyacağımıza inanıyorum.  Başladığımız noktaya geri döndük diyelim.

Yani bir başarısızlıktan ziyade biz üç yıl önce bölgesel motordan devraldığımız Hendekspor’u başladığımız yere 3. Lig’e çıkaran bu yönetim şimdi talihsizlikler bahane üretmeye gerek yok bir çok şey konuşabiliriz ama başladığımız yere geri döndük. Bunu bir kısım başarısızlık olarak anlayabilir bir kısım başladığımız noktaya geri döndük diye bilir. Çok önemli değil, ama biz 3. Lig belki ondan sonraki liglere çıkmak için hedefimiz bu . Hedefimiz daha yukarılar açıkmak. Yapmış olduğumuz hataları eksikleri yapmadan bu başarıyı , ders çıkardık, eksikleri gördüğümüzü düşünüyorum, arkadaşlarımızla sürekli istişare edebiliyoruz. Bunun telafisi olacaktır. İnşallah sizlerin burada olmayan , koca yürekli insanların. İlçemizin çok değerli insanların desteğini yanımızda arkamızda görmek istiyoruz. Gerçekten yeni yönetime Başarılar diliyorum, kongremize ve olağanüstü genel kurulumuza katılan siz kıymetli Hendekli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”