Birçok cadde ve mahalle asfaltla buluştu Yeni Mahalle Unutuldu Hendek’in birçok cadde ve mahallede yol bakım çalışması yapılırken Hendek ilçesine bağlı Yeni Mahalle de unutulan bakımsız yol gün geçtikçe tehlikeli hale geliyor. Mahalle sakinleri yolun düzeltilmesi  gerektiğini dile getirdi. 

Büyükşehir ve Hendek Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yol bakım çalışmaları hızla sürerken Yeni Mahalle de yol bakım çalışması yapılmadı.

 Yeni Mahalle de bulunan yolun etrafı çukurlar olduğu görülürken dün akşam saatlerinde yağmur yağmasıyla birlikte yoldaki bütün çukurların sular ve çöplerle dolu olduğu görüldü. Mahalle sakinleri durumdan oldukça rahatsız. çoğu cadde,sokaklar asfaltla buluşurken Yeni Mahalle asfalta buluşamıyor.Yol kullanırken zorluk yaşayan mahalle de oturan vatandaşlar yetkililerden sorunun çözüme kavuşmasını istiyorlar.  

Hendek Yeni Mahalle  2102. ve  Sokak 1528. Sokak sakinleri  yetkililere şöyle seslendi ; ‘’Yol çalışmaları yapılmak üzere üst yüzeyi kazıldı, fakat bir türlü malzeme, kilitli parke uygulaması yapılmadı, kışın çamurdan geçilmeyen yolda şimdi tozdan geçilmiyor, çukurlarda cabası, akşam saatlerinde yolu kendi imkanlarımızla suluyoruz, toz kalkmasın diye, bu sokak unutuldumu, akşam yağmur yağdı, tüm çukurlar su doldu, hal böyle burada sıra bize ne zaman gelecek. ?’’ diyerek yetkilileri yolun bu halini görmeye ve incelemeye davet ettiler.