Tarım ve Ormancılık Hizmetler Kolu Emekçiler Sendikası (Tarım Orman-Sen), Genel Başkan Serap Baysal önderliğinde, İstanbul Şube Yönetimi ile birlikte Sakarya'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sakarya İl Temsilciliği koordinasyonunda yapılan örgütlenme gezileri kapsamında; Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Hendek İlçe Tarım ve Hendek Orman Müdürlüğü, ve Taraklı İlçesi Kayaboğazı Orman İşletme Şefliği ziyaret edildi.

Yapılan ziyaretlerde, Tarım Orman-Sen yöneticileri, tarım iş kolu emekçileriyle bir araya gelerek, emekçilerin karşılaştıkları sorunları dinledi ve çözüm önerileri üzerine bilgi paylaşımında bulundu.

Tarım Orman - Sen, Hendek'de Emekçilerle Buluştu

Genel Başkan Serap Baysal, ziyaretlerin amacını şu sözlerle açıkladı: "Emekçilerimizin iş yerlerinde karşılaştıkları zorlukları ve taleplerini birebir dinleyerek, çözüm önerileri geliştirmek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Sendikamız, üyelerimizin hakları ve çalışma koşulları konusunda kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam edecektir."

Ziyaretlerde, Tarım Orman-Sen'in emekçi üyeleri ile iş birliği ve dayanışmanın güçlendirilmesi vurgusu yapılarak, sektördeki sorunlara karşı ortak hareket etme çağrısı yapıldı.