Her yıl olduğu gibi bu yıl da Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı anma programları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Okkan'ın memleketi Sakarya Hendek'te gerçekleştirilecek olan etkinliklerle, şehit polis memuru bir kez daha sevgi, saygı ve rahmetle anılacak.

21 Ocak Pazar günü, Hendek Yeni Spor Salonu'nda düzenlenecek olan İller Arası Karate Turnuvası, saat 09.00-19.00 arasında gerçekleşecek. Turnuvaya katılacak sporcular, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı anma adına mücadele edecekler.

Anma programları kapsamında en özel günlerden biri ise 24 Ocak Çarşamba gününe denk geliyor. Saat 10.30'da Hendek Belediye Mezarlığı'nda düzenlenecek olan kabir başında anma töreni, katılımcıları duygusal anlar yaşatmaya aday.

Programın düzenlenmesinde Hendek Belediyesi'nin yanı sıra, Sakarya Valiliği ve ilçe sivil toplum kuruluşları da aktif rol alacak. Anma etkinlikleriyle ilgili bilgilendirme, ilgili kurumlar tarafından yapıldı ve tüm halk davet edildi.

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, Diyarvakır da gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olmuştu. Anma etkinlikleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ali Gaffar Okkan'ı unutmayan vatandaşlar tarafından büyük bir katılımla gerçekleştirilecek.