Sakarya, Ak Parti’nin kalesidir. Karasu’nun potansiyeli çok yüksek
 
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı  İshak Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karasu’yu gezerek vatandaşlarla istişare eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Ak Parti’nin yerel vizyonunu aktardı.

Sakarya, Ak Parti’nin kalesidir

İnci, Karasu merkez başta olmak üzere Limandere, İhsaniye, Manavpınarı, Yassıgeçit’te yaptığı konuşmalarda “Ülkemiz için son derece önemli olan bir seçim yaklaşıyor. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde inşallah ilk hedef Türkiye genelinde 400 vekil çıkarmak olacaktır. Sakarya'da ise nasıl yerel seçimlerde Ak Parti nasıl 17-0 yaptıysa inşallah bu seçimlerde de 7-0 yapacaktır. Sakarya, AK Parti'nin kalesidir. Bize güvenenlerin başını yere eğdirmedik. Biz Sakarya’ya sevdalıyız " dedi.

Büyük sevgi ile karşılaştı

Gittiği yerlerde büyük sevgi ile karşılanan büyük bir sevgi ile karşılanan Başkan İnci, “ Bize inanan ve güvenen insanların başlarını hiç öne eğdirmedik. Bundan sonra da birlikte çalışarak Sakarya'mızı Yeni Türkiye'nin vizyonu doğrultusunda daha da ileriye götüreceğiz. Biz Sakarya'ya sevdalıyız, Sakarya'nın her sokağını ve mahallesini yakından bilen, sorunlarıyla ilgilenen, çözüm üreten anlayışımızı hangi görev verilirse verilsin yerine getirmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da çalışacağız" dedi.

“Yereli bilmezseniz, proje üretemezsiniz”

İnci sözlerine şöyle devam etti: “Her zaman en doğruyu seçen bu büyük millet yine en iyiyi seçecek. 2015 seçimleri ile meclise girecek olan vekiller darbe ürünü anayasanın yerine milletin anayasasını yapacak, çözüm sürecinin yasal zeminini oluşturacak ve paralel yapı ile mücadeleyi daha etkin devam ettirecek olan isimlerdir. Bu açıdan son derece önemlidir. Yereli bilmezseniz, Sakarya için projeler üretemezsiniz. Ancak bu şekilde şehre proje sunabilir, gelişmeyi sürdürebilirsiniz” şeklinde konuştu. 

Güzel günler bekliyor

İnci, Karasu’nun potansiyelinin çok zengin olduğunu belirterek, “Bu coğrafya Doğu Marmara’nın Anadolu’ya ve Karadeniz’den dünyaya açılan kapısıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle sanayide dev yatırım olan Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi de Karasu’da oluşturulacak. Karasu’yu, Sakarya’mızı ve ülkemizi çok daha güzel günler bekliyor. Bu güzel günleri sizlerle birlikte kucaklayacağız” diye konuştu.