AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci’ye çıkmış olduğu milletvekilliği yolunda hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yılmaz ziyarette “ Milletvekili aday adayımız olan Sayın Ali İnci’ye çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. 16 yıl boyunca Hendek Belediye Başkanlığı süresince çok başarılı hizmetlere imza attı. Hendek, ilçeler arasında örnek gösterilen bir ilçedir. Ali İnci'yi her zaman başarılı hizmetlerle anıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz. Her zaman yanında olacağız” Dedi.
Gelişen Sakaryamızı  inşa etmek için çalışacağız
Ak Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, ziyaretten dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. İnci,  Yeni Türkiye yolunda Sakarya’nın hak ettiği yeri alması için hep birlikte yoğun gayretle çalışacaklarını belirterek “  Onaltı yıllık belediye başkanlığı hizmetinden sonra bir yola çıktık. Farklı bir kulvarda hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Hep birlikte yeni Türkiye'yi kurmak ve gelişen Sakaryamızı  inşa etmek için herkesin desteğini bekliyorum “ Dedi.