AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, sürekli sahada. İnci, Akyazı, Ferizli, Söğütlü, Kaynarca, Kocaali ve Karasu’da vatandaşlar buluştu. İnci, vatandaşların koalisyon ile ilgili düşüncelerini sorarak istişarede bulundu. Ali İnci, Bundan sonra da AK Parti ailesi olarak inşallah gönüllere girme, gönüller inşa etme gayretleri içerisinde olacağız."dedi.

Koalisyonu sordu

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ramazan ayında tüm ilçeleri ziyaret ederek her akşam en az 5 iftara katıldı. En son Ferizli, Söğütlü, Kaynarca, Kocaali ve Karasu ilçelerini ziyaret eden İnci, ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri yaptı, kahvehanelerde vatandaşlarla buluştu. Gezdiği yerlerde sorunları dinleyen ve çözüm için gerekli yerlerle görüşen İnci, koalisyon ile ilgili de vatandaşların görüşlerini alıyor. Ali İnci, iyi ve kötü günde her zaman halkın yanında olacağını belirterek, “Halkımızın yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Halktan hiçbir zaman kopmayacağım ve bu tür ziyaretlerimizi sıklıkla gerçekleştireceğim” dedi.


Bir ve beraberiz

İnci,  AK Parti’nin Türkiye’yi imar ettiğine vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti yeni Türkiye’yi imar eden, Türkiye’ye yeni siyasi anlayışlar katan demokratikleşme ve özgürlükler alanlarını genişleten bir partidir. AK Parti, söylenemeyenleri söylemiş, yapılamayanları yapmış, hayal dahi edilemeyenleri gerçeğe dönüştürmüştür. Milletle aynı dili konuşan AK Parti kadroları, son 13 yılda Türkiye’yi her alanda ilklerle tanıştırmış, her alanda ülkemizi ve milletimizi düşünerek hareket etmiştir. Bundan sonrada aynı kararlılıkla, aynı ilkeli davranış ile yoluna devam edecektir. Biz her zaman sizlerle bir ve beraberiz.”