Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde açılan sergiye Kaymakam İdris Akbıyık, Cumhuriyet Savcısı Adem Aydemir, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, daire amirleri,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi, Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, selamlama konuşması yaptı.



Hendek, kültür ve sanata ilgili

Kaymakam İdris Akbıyık da kursiyerleri tebrik ederek “ Hendek bir gelişme ve kalkınma içerisindedir. Bu tarz etkinlikler de ayrı bir önem arzediyor. Hendek halkının kültüre, sanata  ne kadar ilgili olduğunu görüyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ Diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



Açılış öncesi kursiyerlere sertifikaları verildi.

Daha sonra fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Serginin açılış kurdelesini Kaymakam İdris Akbıyık, Cumhuriyet Savcısı Adem Aydemir, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Halk Eğitim Müdürü Necati Tan ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.   


Protokol ve misafirler sergiyi gezerek fotoğrafları tek incelediler. 50 Fotoğrafın sergilendiği sergide, Hendek fotoğrafları dikkat çekti.

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde açılan fotoğraf sergisi iki gün boyunca sanatseverlere sergilenecek.