Hendek'in sevilen simalarından, uzun yıllar çeşitli sürücü kurslarında görev yapmış Motor Öğretmeni Kemal Tulum, vefat etti. Hendek Köprübaşı Mahallesi sakinlerinden olan Tulum'un vefatı, ailesi, sevenleri ve ilçe halkını derinden üzdü.

Merhum Kemal Tulum, Köprübaşı Mahallesi'nde uzun yıllar hizmet verdiği sürücü kurslarıyla tanınan, saygı duyulan bir isimdi. Merhumun vefatıyla birlikte sevenleri, akrabaları ve öğrencileri büyük bir üzüntü içinde.

Kemal Tulum, merhum Mustafa Tulum'un oğlu, Celal, Cemal, Kenan, İbrahim, Ahmet ve merhum Sabri Tulum'un kardeşi, Yaşar Tulum'un amcasının oğlu, Dursun Ali Şen, Şevket Atay ve Ali Çakır’ın kayınbiraderi, Dursun Gül ve Abdullah Demir’in kayınpederi, Erkan ve Emre Tulum’un babasıydı.

Cenaze, bugün saat 14.30'da Köprübaşı Mahallesi Eski Düzce Caddesindeki hanesinden alınarak Köprübaşı Mahallesi Erenler Camii'ne getirilecek. İkindi namazını müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığı'nda defnedilecektir.

Hendek Haber ailesi olarak merhum Kemal Tulum'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz. Mekânı cennet olsun.