BAŞKAN BABAOĞLU VE BAŞKAN NAMLI HARMANTEPE DE İNCELEMELERDE 

Etap etap devam eden sıcak asfalt serim programları kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi Cumhur İttifakının gücüyle Hendek'in güzel hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, sıcak asfaltla buluşan Harmantepe yolunun 1 km’lik bölümünü yerinde inceleyerek, aynı bölgede çalışan Büyükşehir ekiplerine kolaylıklar diledi.

İnceleme , Alt Yapı , Hendek den ,  Aflat , Sakarya Büyükşehir den

HARMANTEPE SICAK ASFALTLA BULUŞTU

Hendek Belediyesi tarafından etap etap asfalt zemin hazırlıklarının tamamlandığı bölgeler sıcak asfaltla buluşturulurken, diğer alanlar ise sırasıyla sıcak asfalta kavuşmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Harmantepe Mahallesi’nde yapılan asfaltlama çalışmasında 3,3 km’lik yol sıcak asfalta kavuşuyor. Hendek Belediyesi tarafından ilk etapta 1 kilometrelik bölümü tamamlanan yolun kalan kısmı da Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. 

İnceleme , Alt Yapı , Hendek den ,  Aflat , Sakarya Büyükşehir den

İLÇE BAŞKANI NAMLI: CUMHUR İTTİFAKININ GÜCÜ 

Çalışmaları Başkan Babaoğlu ile birlikte yerinde inceleyen MHP İlçe Başkanı Namlı, “ İlçemizde merkez mahallelerimizde olduğu gibi merkez dışındaki mahallelerimizde de yol standartlarını yükseltmek için, asfalt kalitesini arttırmak adına Sakarya Büyükşehir Belediyemiz ve Hendek Belediyemiz tarafından Cumhur İttifakının gücüyle çok önemli çalışmalar yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte Hendek genelinde bulunan bütün dış mahallelerimizde hem ana yoldan dış mahalle bağlantı yollarını hem de dış mahallelerimizin kendi aralarındaki bağlantı yollarını, yol genişletme çalışmalarıyla ve sıcak asfalt çalışmalarıyla standartları yükselterek en iyi kalitede yol standardına kavuşacak. Asfaltsız yol kalmayacak ‘’ diye konuştu.

İnceleme , Alt Yapı , Hendek den ,  Aflat , Sakarya Büyükşehir den

İnceleme , Alt Yapı , Hendek den ,  Aflat , Sakarya Büyükşehir den

Haber: Hendek Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Bülteni