Son günlerde gün aşırı yeni yeni rekorlara imza atan Hendek trafiği adeta kaza çemberinden geçmek. Gerek sürücülerin dikkatsizliği gerekse trafikteki keşmekeşlik kazalara davetiyeler çıkarmakta. Jandarma ve polis ekipleri tarafından kayda geçen asayiş trafik kazalarını sizler için derledik. 

TEK TARAFLI MEYDANA GELEN YARALAMALI TRAFİK KAZASI ( JANDARMA TRAFİK )

Hendek - Çayırbaşı Mahallesinde, 30 Nisan 2023 Pazar günü saat:21.50 sıralarında, H.E.(1959’d.lu/E) yönetimindeki araçla seyir halindeki iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan dereye düşmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü H.E. hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

25.04.2023 günü Yeni Mah. …. Sokak üzerinde Ö.D.(E.2000) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 34 DYL ** plaka sayılı motosiklet ile karıştığı tek taraflı trafik kazası olayı ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

26.04.2023 günü Başpınar Mahallesi ….. Sokak üzerinde H.M.(E.1987) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 HS ** plaka sayılı araç ile A.M.A.(E.1996) isimli şahsın sevk ve idaresindeki 54 AER ** plaka sayılı aracın karıştığı kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanmıştır.