Hendek Başpınar Mahallesinden

Aslen Rizeli olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden, Ethem ve Yüksel Yılmaz’ın yeğeni, Ahmet, Enes, Hilmi ve Mehmet Yılmaz’ın abisi, Mutlu ve Ufuk Yılmaz’ın babası, İlçemiz Fırıncı Esnaflarından Sebahattin Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00 ‘de Başpınar Mahallesi Ekrem Günay Caddesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Başpınar Mahallesi Ekrem Günay Caddesi , Pastane yanı

Hendek Hüseyinşeyh Mahallesinden Aslen Hüseyinşeyh Mahallesinden olup Hantek Konutlarında İkamet eden, Merhum Ali Kalyoncu’nun oğlu, Sabri, Sami, Cevat ve Yusuf Kalyoncu’nun kardeşi, Ali Doğan Kalyoncu’nun amcası, Ali Kalyoncu’nun babası, Selahattin Kalyoncu vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Akova Mahallesi Hantek Konutlarındaki hanesinden alınarak Yeni Camide kılınacak İkindi namazına müteakip Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Başpınar Mahallesinde , Hüseyinşeyh Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz