Hendek Sarıdede Mahallesinde

Aslen Muş’lu olup Sarıdede Mahallesi’nde ikamet eden, Abdurrahman Sünbül’ün eşi, Hakim Hayrettin, Mehmet, Fevzi Sünbül ve Erol Oruç’un yengesi, Sinan Çiftçi’nin kayınvalidesi, Hacı Abdurrahim, Ali, ilçemiz esnaflarından Abdulcabbar, Abdullah ve Abdulmuttalip Sünbül’ün annesi, Muhabbet Sünbül vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 12.00’de Sarıdede Mahallesi Ekrem Günay Caddesi’ndeki hanesinden alınarak, Büyük Camii’de kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Sarıdede Mahallesi Ekrem Günay Caddesi Tepecik Serkan Karadaş Pastanesi aşağısı Şok Market karşısı

Hendek Yeni Mahallede

Yenimahalle’den Halit Süer’in kızı, Kerim ve Fatih Süer’in ablası, Murat Uslu’nun eşi, Hasan, Ali Tuna ve Kenan Süer’in yeğeni, Orguhan Yılmaz’ın teyzesinin kızı, Dilek Uslu vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 14.15’te Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi’ndeki  hanesinden alınarak Büyük Camii’de kılınacak İkindi Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi Beyazıt Asansör, Pırıltı Anaokulu yanı

Hendek Sarıdede Mahallesinde ,  Hendek Yeni Mahallede vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz