Hendek Uzuncaorman Mahallesinden

Uzuncaorman Mahallesinden merhum Hamdi Koç’un eşi, Mehmet Salih, Engin, Cengiz ve Ali Koç’un annesi, Muhammet ve İbrahim Koç’un babaannesi, Bedriye Koç vefat etmiştir.Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesi Caminde kılınacak Cuma Namazına Müteakip Uzuncaorman Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Adres: Uzuncaorman  Cami mevkii

Hendek Yeni Mahalle Büyükakkent

Yeni Mahalle Büyükakkent Bloklarında ikamet eden, Hava Yazgan’ın eşi, eski Bakırsan Fabrika Müdürü İsmet Yazgan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 15:00 de Yeni Mahalle Servetiye Caddesi Büyükakkent Blokları Hanesinden alınarak Büyük Camide Kılınacak İkindi Namazına müteakip ilçemiz Yeni Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. 

Adres : Yeni Mahalle Servetiye Caddesi Büyükakkent Blokları

Hendek Yeni Mahallede

Aslen Yozgat’lı olup Yeni Mahalle’de ikamet eden Aytaç Su Fabrikası çalışanlarından Ramazan Şahin’in Annesi, Mehmet Akif Şahin’in Babaannesi Ayşe Şahin vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Mahalle’deki Hanesinden alınarak Büyük Camide Kılınacak İkindi Namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allahtan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz. 

Adres. : Yeni Mahalle 2180 sokak No:13 D:1 , Hastane Yolu Tarım Koop Marketten sonraki kavşaktan sola doğru

Hendek Uzuncaorman Mahallesinde, Yeni Mahalle Büyükakkent de vefat  eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz