Hendek Güldibi Mahallesinden

Güldibi Mahallesinden Merhum Hasan Taşkın’ın eşi, Behçet, Emine, Mevlut, Davut, Memnune ve  Güldibi Mahalle Muhtarı Kazım Taşkın’ın Annesi, Resmiye Taşkın vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Güldibi Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Bakacak Mahallesinden

Aslen Bakacak Mahallesinden olup Akyazı Kuzuluk Mahallesinde ikamet eden, Merhum Hacı  Mehmet Deniz’in oğlu,  Merhum İlyas, Mustafa ve Hasan Deniz’in kardeşi, Yunus ve İdris Deniz’in  Abisi, Muhammet, Murat İlhan ve Musa Deniz’in Babası, ,Coşkun ve Hakan Deniz’in amcası, Yılmaz ve Bekir Çelen’in dayısı, İbrahim Deniz vefat etmiştir.  Cenazesi Bugün Kuzuluk orta Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip şose Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Akyazı Kuzuluk Orta Mahalle

Hendek Güldibi Mahallesinden ,  Bakacak Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.