Hendek Yeni Mahallede

Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Recep Kurt’un oğlu, Belediyeden emekli merhum Adnan Kurt’un un kardeşi, İlçemiz esnaflarından Ramazan Kurt, Öğretmen Melek Yılmaz ve Nagihan Kurt’un Abisi, Yılmaz ve Yavuz Kurt’un babası, Sevil Kurt'un eşi, İrfan Kurt vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazının müteakip İlçemiz Yeni Aile kabristanlığına Defnedilecektir.

Adres  : Yeni Mahalle Servetiye Caddesi Kaymakamlık Lojmanı karşısı. Yeni PTT hizmet binası arkası 

Hendek Güldibi Mahallesinden

Aslen Güldibi Mahallesinden olup Adapazarı’nda ikamet eden, Merhum Fahri Genç’in kardeşi,  Süleyman Genç’in abisi, Saffet Genç’in amcasının oğlu, Hayri Pehlivanın kayınbiraderi, Mevlüt Yetim Ve Murat Özdemir’in kayınpederi, İlçemiz eski Esnaflarından, Remzi Genç vefat etmiştir.  Cenazesi Bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 
 
Adres. : Adapazarındaki hanesinden Yeni Camiye getirilecek

Hendek Sarıyer Mahallesinden

Sarıyer Mahallesinden merhum İlyas Demirci’nin eşi, Mehmet, Mustafa ve İbrahim Demirci’nin annesi, Zekeriya, Onur, Volkan, İslam ve Gökhan Demirci’nin babaannesi, Suadiye Demirci vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Dereboğazı Mahallesindeki Hanesinden Alınarak İlçemiz Yeni Caminde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Sarıyer Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek : Eski İtfaiye binası Saski  üstü

Hendek Güldibi Mahallesinde , Sarıyer Mahallesinde , Yeni Mahallede vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.