Hendek Mahmutbey Mahallesinden

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Ziya Çakır’ın eşi, ( Kara ) Kemal Çakır’ın annesi,  Merhum Necat, Kerem, Yaşar ve Murat Çakır’ın yengesi,  Cemil, Cengiz ve Ali Çakır’ın halası, Emre ve Emrah Çakır’ın Babaannesi, Fatma Çakır vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00 ‘de Mahmutbey Mahallesi Bağdat Caddesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Mahmutbey Mahallesi Bağdat Caddesi Cenaze Köprüsü geçince soldan üçüncü ev 

Hendek Nuriye Mahallesinden

Nuriye Mahallesinden Şefik Bilgin’in babası, Refik, Samet Bilgin, Fatih ve Burak Bölükbaşı’nın dedesi,  Lokantacı Tefik Bilgin vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Saat 12.00’de Nuriye Mahallesindeki hanesinden alınarak Nuriye Mahallesi Camiinde Kılınacak Öğle namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres : Nuriye Mahallesi Nal Tesisleri arkası

Hendek Mahmutbey Mahallesinde ,  Nuriye Mahallesinde vefat  eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz