Hendek Çamlıca Mahallesinden

Tacettin İçduygu’nun eşi, Selçuk, Habib ve Hakan İçduygu’nun annesi, Merhum Vahit Tanır’ın kız Kardeşi, Neziha İçdugu vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Adapazarı Hızırtepe Mahallesi Figen Sakallı oğlu caddesindeki hanesinden Saat 12.00  ‘de alınarak SSK HZ Lokman Hekim Camiinde kılınacak Öğle namazının müteakip Hendek Çamlıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Adapazarı Hızırtepe Mahallesi  Figen Sakallı oğlu Caddesi

Hendek Harmantepe Mahallesinden 

Aslen Harmantepe Mahallesinden olup Sarıdede Mahallesi ikamet eden, Merhum Kazım Aktaş'ın Eşi, Merhum Ali Aktaş ve Ahmet Aktaş'ın Annesi, Süleyman Toprak, Kamil Sunman, Şaban Sunman ve Nihat Öğet'in kayınvalidesi, Bünyamin ve Kazım Aktaş'ın Babaannesi, Ayşe Aktaş vefat etmiştir.  Cenazesi Bugün Saat 14,30’da Sarıdede Mahallesi 3204 sokaktaki hanesinden alınarak Yeni Camide Kılınacak İkindi namazını müteakip İlçemiz Yeni Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. 

Adres. : Sarıdede Mahallesi 3204 sok  112 Acil karşısı

Hendek Harmantepe Mahallesinde ,  Çamlıca Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz