Hendek Kadifekale Mahallesinden

Aslen Kadifekale Mahallesinden olup, Yeni Mahallede İkamet eden, Merhum Hüseyin Sunman’ın oğlu, Sabri, Bekir ve Rahmi Sunman’ın abisi, İlker, Sami, Kaan ve Aydın Sunman’ın amcası, Ertan Yayla’nın kayınpederi, Batuhan Sunman’ın dedesi, Mahmut ve Yahya Sunman’ın babası, Sami Sunman vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Hendek Yeni Mahalle 2136 sok Yeni itfaiye ve 112 Arkası 

Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Bayraktepe Mahallesinden İlçemiz esnaflarından Merhum Köfteci Saffet Uslu’nun torunu, Hüseyin Uslu’nun oğlu, Ufuk, Ömer, Selman Uslu’nun Kardeşi, Semih… Mahmutbey Mahallesi’nden Fatih, Ülkü, Gülay ve Şükran Taner'in babası, Nusret Taner’in  Kardeşi,  Necla Taner'in eşi, Zeki, Ergül, Yavuz ve Âdem Tunç’un dayısı, Cumhuriyet İlköğretim  Okulu emekli Öğretmenlerinden,  Hikmet Taner vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Camii’nde kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Mahmutbey Mahallesi 1065 sok Yeni Cami ilerisi ilk sağ ara 

Hendek Yeniyayla Mahallesinden

Yeniyayla Mahallesinden Merhum Ali Dere’nin eşi, Kurtuluş Mahallesi Eski  Muhtarı Mustafa Dere ve Yeni Yayla Mahalle Muhtarı Burhan Dere’nin yengesi, 
Bekir, Arif, Nuh, Harun ve Yunus Dere’nin annesi, Ayşe Dere vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeniyayla Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip defnedilecektir. 

Hendek Kadifekale Mahallesinde , Bayraktepe Mahallesinde , Yeniyayla Mahallede vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.