Hendek Lütfiye Köşk Mahallesinden

Lütfiye Köşk Mahallesinden İbrahim Sancaktar’ın abisi,  Abdurrahman ve İsmail Sancaktar’ın babası, Orhan Sancaktar’ın amcası, İlyas Sancaktar vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Lütfiye Köşk Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Lütfiye köşk Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Lütfiye Köşk Mahallesi

Hendek Akova Mahallesi Hantek Konutlarında

Akova Mahallesi Hantek Konutlarında ikamet eden, İlçemiz Esnaflarından Merhum Mehmet Şahin ve Safiye Şahin’in oğlu, Hüseyin, Tahsin ve Merhum Ekrem Şahin'in yeğeni. Fahrettin Özden’in Kayınbiraderi, Filiz Özden’in kardeşi, İlçemiz Fen lisesi müdür Yardımcısı Fatih Şahin vefat etmiştir Cenazesi Bugün Saat 12.00 ‘de Akova Mahallesi Hantek konutlarındaki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Akova Mahallesi Hantek Konutları 2. Etap Cemre Apt 

Göksu Mahallesinden

Göksu Mahallesinden Haşim Balıkçı’nın kızı, Özkan Alıcı’nın eşi, İsmail, Aziz ve Bilal Balıkçı’nın Kız Kardeşi, Mustafa, Yakup, Mücahit, Eyüp Balıkçı ve İbrahim Atım’ın yeğeni, Hatice Alıcı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Göksu Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Göksu Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Göksu Mahallesi

Hendek Lütfiye Köşk Mahallesinde ,  Akova Mahallesinde , Göksu Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.