Hendek Çamlıca Mahallesinden

Çamlıca Mahallesinden Merhum Şerafettin Tanır’ın kızı, Merhum Rafet Sözlü ’nün kardeşi, Recep Ali Sözlü ‘nün eşi, Kamil, Recep ve Rafet Sözlü ‘nün annesi, Aykut ve Furkan Sözlü ‘nün babaannesi, Orhan Tanır’ın ablası, Emine Sözlü vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Çamlıca Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çamlıca Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Lütfiye Köşk Mahallesi

Aslen Lütfiye Köşk Mahallesinden olup Adapazarı’nda ikamet eden, Merhum Sefer Kınay’ın oğlu, Merhum Rasim ve Muhammet Kınay’ın kardeşi, Osman Kınay’ın Abisi, Bedri ve Fahri Aslıbay’ın Eniştesi,  İsmail Ve Kemal Kınay’ın amcası, Sedat Özmen’in kayınpederi, Hüseyin ve Ali Kınay’ın Babası, Hacı Ahmet Kınay vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Lütfiye Köşk Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Lütfiye Köşk Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres : Lütfiye Köşk Mahallesi

Hendekli olup Düzce’de ikamet eden

Aslen Hendek’li olup Düzce’de ikamet eden, Merhum Çetin Babayiğit ve Selahattin Babayiğit’in Abisi, Serdar Babayiğit’in amcası, Murat Babayiğit’in babası, Tekelden emekli Metin Babayiğit vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Düzce’den alınarak Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Çamlıca Mahallesi ,  Lütfiye Köşk Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz