Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Özkan Alandilek ’in oğlu, Merhum Bedri Demirel’in damadı, Yusuf  Alandilek ‘in Kardeşi, Turan Bostancı’nın bacanağı, Arif Önkurt ve Yalçın Yılmaz’ın kayınbiraderi, İlçemiz esnaflarından Süleyman Demirel’in eniştesi, Mustafa ve Ali Şahinoğlu’nun yeğeni
İbrahim Alandilek vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Saat 12.00’de Başpınar Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük camiinde kılınacak 
Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Başpınar mahallesi 1117 sokak no 5

Hendek Şeyhler Mahallesinden

Şeyhler Mahallesinden Merhum Nazif Kal’ın eşi, Münir, Münüre, Nesrin ve Nermin’in annesi, Tuğrul  Ergi ve Merhum Vasfi Alıcı’nın kayınvalidesi, Muhittin ve Mücahit Bulan’ın halası, Naziktar Kal vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Şeyhler Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Şeyhler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Kalayık Mahallesinden

Kalayık Mahallesinden Agumba Cemil Ergül’ün eşi, Cem, Can ve Mete Ergül’ün annesi, Emel Ergül Vefat etmiştir Cenazesi Bugün Kalayık Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kalayık köyünde Defnedilecektir. 

Hendek Başpınar Mahallesinde,  Hendek Şeyhler Mahallesinde ,  Kalayık Mahallesinde vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.