Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, 4 Ocak 2023 tarihinde, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25.Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykan ve yönetim kurulu üyeleri ile HAK-İŞ Genel Merkezi’nde bir araya gelindi.

Hendek'in Siyasileri Ankara da ziyaretlerde

Yıldız, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın selamlarını ileterek, “Genel Başkanımız Mahmut Arslan, bir programından dolayı programımıza katılamadı ama kendisinin sizlere olan selamlarını buradan iletmek istiyorum. Sizlerle, hemşerilerimle birlikte HAK-İŞ’te olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu. 

Yıldız, HAK-İŞ’in Türkiye’nin en büyük ikinci işçi konfederasyonu olarak istikrarlı ve kararlı olarak büyümesini devam ettirdiğini ifade ederek, “Bizler doğru işler yapmayı, doğru şeyler söylemeyi kendimize şiar edindik. Hem ulusal hem de uluslararası sendikal hareketin önemli bir aktörü olmanın yanında dünyanın bütün mağdur ve mazlumlarıyla birlikte olmayı da kendimize görev edindik” şeklinde konuştu.

Hendek'in Siyasileri Ankara da ziyaretlerde

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25.Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci de programda bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Ziyaret, hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.