İzmit Kandıra F Tipi Cezaevinde adam öldürme, yaralama, kaçırma, uyuşturucu satma, gasp gibi 50 ayrı suçtan yatan uyuşturucu baronu olduğu öğrenilen Arif Ötleş muayene için dün  saat 15.45 sularında  getirgetirildiği Kocaeli Seka Devlet Hastanesi'nden adamları tarafından kaçırılmıştı.

Olayın ardından polis ekipleri 2 ayrı araç ile olay yerinden kaçan şahısların peşine düştü.  Kaçırılma Olayından 3 kişi göz altına alınırken, olayyerinde gözünden vurularak ağır yaralanan asker olayın yaşandığı Seka Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındığı öğrenildi. 

Ötleş'in adamları hastane önüne iki lüks otomobil ile geldiği, yine bu araçlar ile hastaneden kaçırılmıştı. Dün gece 04:30 sularında Hendek Emniyet ekiplerinin Çevre yolu bölgesinde yapılan uygulama esnasında yakalandığı öğrenildi.

Yakalanan şahısların üzerinde çeşitli markalarda tabanca, ile şahıslara ait olduğu öğrenilen bir motorsikletlide yakalandı.

50 ayrı suçtan İzmit Kandıra F Tipi Cezaevinde  yatığı öğrenilen uyuşturucu baronu Sakarya İli Hendek İlçesinde İlçe emniyet birimlerince uygulamada adamlarıyla birlikte yakalandı.

Yakalanan şahıslar İzmit Emniyet Müdürlüğüne sevk edildiği öğrenildi.