Beylice, Çukurhan, Hacimbey , Bıçkıatik, Dededüzü ve çevresindeki mahalleler özellikle Büyükşehir kanunu ardından hizmet alamamaktan muzdarip.
 
Hendek Haber- Yerel seçimler öncesinde uygulamaya konulan Büyükşehir kanunu çerçevesinde mahalle statüsüne giren Hendek belediyesi sınırları içinde doğuda Düzce sınırı içinde kalan mahalleler unutulmaktan ve hizmet alamamaktan şikayetçi. Yeni kanunla Hendek belediyesine bağlanan Düzce ili sınırlarına yakın mahallelerde hizmet alamamanın yarattığı sıkıntılar yaşanıyor.

Başta yollarının durumundan şikayetçi olan çevre sakinleri seçimle birlikte hizmet sözü veren  milletvekili ve milletvekili adaylarıyla yerel yönetim temsilcilerin  durumlarını görerek çözüm getirmelerini bekliyor.
 
Bu mahallelerden biri olan Hacimbey’ mahallesi de verilen sözlerin tutulmasını bekliyor.

Köydeki Kur’an kursunda gerekli tadilat için aylar once başvuran Hacimköylüler ilçe müftülüğünden hala bir çalışma yapılmadığını vurguluyorlar. Öte yendan D-100 karayoluna parallel olan bu mehallelerde bozuk yollar en büyük sorun.

Mahalle sakineleri Yıllardır asfaltlanmasını bekledikleri yolların sadece yama yapılarak düzeltilmeye çalışıldığını belirterek , Beylice, Hacimbey , Bıçkıatik, Çukurhan, Dededüzü ve çevresindeki Düzce sınırına yakın mahallelerin hizmet fakiri olduğunu söylediler..