Büyüklerimize Hürmet, Kararımız Evet

Yaşlılar Haftası nedeniyle, AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından, Hendek Melek Nişancı Huzurevi’nde program düzenlendi.

Programa, Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Canan Mehmetağaoğlu, Yaşlı Koordinasyon Başkanı Reyhan Aşkar Yüce, Melek Nişancı Huzurevi Müdürü Emel Çelik,  Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve Huzurevi sakinleri katıldı.

İl Sosyal Politikalar Başkanı Canan Mehmetağaoğlu ve Sosyal Politikalar Yaşlı Koordinasyon Başkanı Reyhan Aşkar Yüce, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaparak,  Yaşlılar Haftasını kutladı.

Sizlerin duaları ile bugünlere geldik ve güzel hizmetler yaptık

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü bir konuşma yaparak “ Sizlerin duaları ile bugünlere geldik ve güzel hizmetler yaptık. Bizden önceki Belediye Başkanımız güzel bir bina yaparak sizlerin hizmetine sundu, kendilerinden Allah Razı olsun. Siz büyüklerimiz burada olduğu sürece ilçemizi bereketlendiriyorsunuz. Bizler sizleri çok seviyoruz ve her zaman yanınızdayız “ Diyerek, Yaşlılar Haftasını kutladı.



Sizlerden alacağımız hayır duaları bizler için çok kıymetlidir

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu da konuşmasında “ Ne mutlu bize ki böyle hizmetleri sunabilen, huzur ve refah içerisinde bu günleri yaşamak için, daha çok mücadele eden hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız ve bu davada mesafe alan Devletimiz, Milletimiz var. Sizler burada mutlu, huzurlu, imkanlar içerisinde birçok ihtiyacınızı giderebildiğiniz, buradaki günlerinizi birlik içerisinde geçirebildiğiniz zaman bizler mutluyuz. Çünkü Millete efendilik değil, millete hizmetkar olmak için yola çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği istikamette o gönül yolculuğumuzu elimizden geldiğince canla başla sürdürmeye çalışıyoruz. Sizlerden alacağımız hayır duaları bizler için çok kıymetlidir “ Dedi.   

Sizlerin duası, sevgisi, saygısı ve sizin göstermiş olduğunuz sabrınız bizleri motive ediyor

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftasını kutlayarak “ Bizler sizleri anne, baba makamında görüyoruz ve hizmetlerimizi de bu noktada yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin duası, sevgisi, saygısı ve sizin göstermiş olduğunuz sabrınız bizleri motive ediyor. Bize daha fazla hizmet etme şevki veriyorsunuz. İnsanların geriye baktığında, güzelliklerle, hoşlukla, sevgiyle, saygıyla anılması hayatın en güzel tarafıdır. Allah sizlere hayırlı, bereketli ve uzun ömürler nasip etsin “ Dedi.



Konuşmaların ardından, Yaşlılar Haftası ile ilgili sinevizyon gösterisi yapıldı.  

Program sonunda, huzurevi sakinlerine karanfil ve hediyeler verildi.