Hendek Uludere Park Tesisleri’nde düzenlenen programa,  25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Dilek Püsküllü, UETD RUHR (Avrupa Türk Demokratlar Birliği ) Bölge Kadınlar Kolu Başkanı Emine Özdemir, Halk Eğitim Müdürü Necati Tan, KYK  Müdürü Hatice Kara ve tüm mahallelerden hanımlar katıldı.

Program öncesi, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun masaları tek tek gezerek misafirler ile selamlaştılar.

Anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasınız en önemli güvencesidir

Programın açılış konuşmasını İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun yaptı. Tosun, Anneler Gününü kutlayarak başladığı konuşmasında “ Annelere verilen en büyük değer ve önem, iktidara geldiğimiz günden bu yana annelere ithafen yürürlüğe girmiş pek çok proje ile AK Partimiz tarafından sağlanmıştır. Bir hayatın ilk ışığıdır, ilk nefesi, ilk adıdır anne, her yana ışık saçar, evreni aydınlatır. Annelerimiz geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla Dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakarca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasınız en önemli güvencesidir. Sadece anne değil, kalbi anne şefkati ile atan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum “Dedi.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da bir selamlama konuşması yaparak Anneler Günü’nü kutladı.

Çocuklarımızı çok iyi yetiştirmeliyiz, onlar bizim geleceğimizdir

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Cennet Anaların ayakları altındadır. Bizler böyle bir dine mensubuz. Çocuklarımızı çok iyi yetiştirmeliyiz, onlar bizim geleceğimizdir. Tüm annelerimiz ve özellikle şehit annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Onların yetiştirdiği evlatlar sayesinde Vatanımız dimdik ayakta duruyor. Belediye olarak sizlere en güzel hizmeti vermenin gayreti ile çalışıyoruz. En büyük desteği siz hanımlardan alıyoruz. Özellikle Kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerde evlerinden, eşlerinden ve çocuklarından büyük fedakarlık yaparak çalışıyorlar. Ailelerine de desteklerinden ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum “ Diyerek, Anneler Günü’nü kutladı.

Bizler bir bütünüz, bu bütünlüğü ayakta tutan, eştir, kadındır, anadır

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da bir selamlama konuşması yaparak “ Anne, aileyi ve toplumu yönlendirendir. Kadının başka bir varlıktan üstünlüğü varsa buda anneliğidir. Evlatlarını şehit veren ve Vatan sağolsun diyen annelerimizi saygıyla anıyorum. Biz bu ülkede, her türlü hürriyetimizle yaşarken, Filistin, Suriye’deki hanımlara selam olsun, Allah onları biran önce özgürlüğüne kavuştursun inşallah. Dünya mazlumları için de mücadele ediyoruz. Bizler bir bütünüz, bu bütünlüğü ayakta tutan, eştir, kadındır, anadır. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ Diyerek, Anneler Günü’nü kutladı.   



Annelik çok önemlidir

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de Anneler Günü’nü kutlayarak “ Annelik çok önemlidir. Anneler çocuklarını çok iyi bir şekilde yetiştirmelidirler. İnşallah Şaban Ayını tamamlıyoruz. Ramazan ayına gireceğiz. Hendek’te İslam Aleminin en büyük camilerinden birini tamamlamak üzereyiz. Rasimpaşa Merkez Camimiz çok modern bir cami olacak. Camimizde gasilhane, taziye yeri, kütüphane ve otopark yapılıyor. Bu eserler sizlerindir. Belediye Başkanlığım döneminde bana destek vererek bu hizmetleri yapmama vesile oldunuz. Allah sizlerden razı olsun “ Dedi.

Yılın annesine plaket

Programda, yılın annesi seçilen, Hanife Cebeci’ye, İlçe Kadın Kolları tarafından plaket verildi. Plaket verilirken duygusal anlar yaşandı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun tarafından, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, KYK Müdürü Hatice Kara ve Hendek Devlet Hastanesi Başhemşiresi Kevser Durdu’ya çiçek verildi.

Program sonunda Yaren Keskin’in okuduğu Annem şiiri büyük beğeni toplarken, duygusal anlar yaşattı.