Hendek İtfaiye Grup Amirliği, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ayhan Orhan Arancı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Vedat Selamet ve Müdahale Şube Müdürü İbrahim Kara ile, öğlen yemeğinde biraraya geldiler. 

Hendek İtfaiye Amiri Yakup Borazancı, başkanları çalışmaları hakkında bilgilendirerek, sorunlarını dile getirdi.

İtfaiye personeli, misafirlerini kendi hazırladıkları öğlen yemeğinde ağırladılar. Başkan Püsküllü ve İtfaiye Daire aşkanı Arancı, itfaiye personeli ile bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi.

İnsan hayatında saniyelerin önemi çok büyüktür

Başkan Püsküllü “ İtfaiye ekiplerimiz 7/24 görev başındalar. Yangın ve kazalara anında müdahale ediyorlar. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın can güvenliği için hızlı ve anında müdahale ile can kurtarıyorlar. İnsan hayatında saniyelerin önemi çok büyüktür. Bu konuda almış olduğunuz eğitimler ile kendinizi sürekli yenilemelisiniz. Göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum “ Dedi.  

Yemek sonrası Başkan Püsküllü ve İtfaiye Daire Başkanı Arancı, itfaiye personelini,  yangın ve kazalara anında ve başarılı müdahalelerinden dolayı tebrik edip, ikramlarından dolayı teşekkür ettiler.