Haftanın 6 günü çalışmalarına devam eden ve Halk Eğitim karate kursları bünyesinde bulundurduğu 45 sporcusu ile Hendek Halk Eğitim Karate kursu Antrenörü Soner Açıkyol ile birlikte geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için durmadan çalışıyor. Çalışmaların her geçen gün hız ve tecrübe kattığına söyleyen Antrenör Soner Açıkyol sporcuların gelecek vaat ettiğini belirtti.

 

Mayıs ayında başlayan ve beyaz kuşaktan sarı kuşağa terfi eden Hendek Halk Eğitim Karate kursu sporcuları turuncu kuşağa geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kuşak sınavlarına hazırlanmak ile birlikte bir yandan da müsabaka dönemi için hazırlanmaya devam eden Hendek Halk Eğitim Merkezi Karatecileri hedeflerini yüksek tutuyor. Antrenör Soner Açıkyol karate de kuşağın seviye atlamak adına önemli olduğunu belirtirken tecrübe kazanmak için de önemli olduğunu söyledi. 

 

Hendek Halk Eğitim Karate Antrenörü Soner Açıkyol şimdiye kadar almış olduğu destek için başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sabri Doğan ve Halk Eğitim Müdürü Sayın Necati Tan' a ve Müdür Baş yardımcılarına ve ekibine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.