GRANİTE YAZIKTIR MERMER ÇOK BİLE…

İyilik karşılık beklemeden yapılan yardımdır bunu tersten okursan tek kelimeyle ‘’nankörlük’’olarak adlandırılır…nankörlük ise ekmek veren eli tırmalamak yediği kaba pislemektir.Bizler insan olarak ekmek veren eli tırmalayan nankör köpeklerden olmamalıyız.

Nankör insan herşeyin fiyatını bilen ama değerini bilmeyen kimsedir demiş ‘oscar wilde’’

BALZAC ise ‘’İnsanlara kendilerini  nankörlüğe mecbur edecek kadar büyük hizmetlerde bulunmayınız’’ der.

İnsanlar her zaman yanlış tanıtılmak ve anlaşılmaktan korkmuştur çünkü dünyanın en incitici ve korkutucu şeylerinin başında gelir yanlış anlaşılmak, iftiraya uğrayacak kadar keskin sonuçları olur. Bazen insanlar size kızdığı ve sitemleri olduğu için duygusal olarak tepki vermek adına sui zanada başvururlar.

Bu gerçekleri herhangi bir manada değiştiremez.

Bu tecrübeyle sabit olan sözlerden sonra   şuraya gelmek istiyorum. Şimdi ilçemizde halkın gündeminde başkanımızın yapmış olduğu konuşma yarattığı etki ve yansımalar üzerine bir eleştiri furyası gidiyor.

Herkes bulunduğu yerden   atışını  yapıyor,kendi öküz gözlüğünden bakmayı yeğliyor. Ben yapılan konuşmaların  tamamını dinledim burada başkanın  öncelikle haklı olarak sitemi var  2.olarak ise bu ülkenin BAŞBAKANININ tehlikeli paralel   çete olarak ilan ettiği  bu  yapıya da  hendeğin seçilmiş, onların ALLAH rızası için çalıştığını düşünerek yardım etmiş, kanmış ,yerel yöneticisi olarak ‘’hesap soracağız’’ söylemi vardır ve bunda da sonuna kadar haklıdır. Burda konuşmada seçtiği cümleler üzerinden başkanı eleştirmek üslü bunu başka yerlere çekmek tek kelimeyle fırsatçılıktır. Kimsenin hakkıda, haddide değildir.

Bu lağım kuyusu gibi deştikçe kurcaladıkça daha da pis kokan her türlü çirkefliği yapmaktan geri durmayan  paralel çete nin  Hendek'teki uzantılarına granitle vurmak az bile gelir bence üzerlerine beton bile dökmek gerekir.Yıllardır himmet adı altında insanlarımızın kanını emen bu leş kargalarına gerekli dersi vermek ve geldikleri çukura onları yollamak başka nın asli görevidir. Gereğinin yapılması nın vakti gelmiştir. Hiç kimse kusura bakmasın öyle ‘’bir tokat yediğimizde diğer yanağımızı uzatırız’’ anlayışının vakti geçmiştir.

Ayrıca bu seçim dönemi boyunca İftiracılardan, kalleşlerden, içerden vuranlardan, yalakalardan  herkesten yaptıklarının hesabını sormak yanlışları düzeltmek ve bu halkın gözünde bu milletin sinesinde en yüksek yerde olmak sizlerin elinizdedir bunu yapacak ferasetinizde aklınızda gücünüzde fazlasıyla var. Ayrık otlarını, milleti size düşman eden yapıları kişileri tespit etmek temizlediğinizi görmek bu halkın ve bizlerin beklentisidir.

Not:Son olarak başkanımız geçen dönemde bazı uygulamalardan dolayı mağdur olan haksızlığa uğradığını  iddia eden her vatandaşla ortak noktada buluşmak için bir çalışma başlatmıştır. Bu sayfamızda vereceğim mail adresiyle bize sıkıntınızı iletirseniz bizde gerekli yerlere ulaştırmayı borç biliriz.

Ahmet Yılmaz'ın Köşe Yazısı

yorum kısmından iletmek istediklerinizi ilete bilirsiniz