Tam kadro

AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’i, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şenay Sakal, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü ve Orman-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Adem Öz birlikte karşıladılar.


Siyaset konuşuldu

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Başkan İnci’ye yeni döneminde başarılar diledi. Bol bol siyasetin konuşulduğu ziyaret Hendek gezisi ile devam etti. İnci, Erdem’e Hendek Uludere Rekreasyon Projesi’ni, Hendek Gençlik Merkezi’ni, Bayraktepe Tesisleri’ni gezdirerek Hendek’te yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Teşekkür ettiler

Hendek gezisi sırasında Hendekli vatandaşlarla da sohbet eden Erdem, Hendek’in yerel yönetimler ve teşkilatçılık açısından örnek bir ilçe olduğunu söyleyerek İnci ve Sofu’yu tebrik etti. İnci ve Sofu’da Hendek’e gelerek kendilerini onurlandıran AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.