25. dönem Milletvekili Ali İnci, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetimi, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Meclis üyeleri ile birlikte akşam Programı için Dikmen Mahallesine Kahvehane ziyareti yaptılar.

25. Dönem Milletvekili Ali İnci yaptığı konuşmada, ilçe Başkanlığı ve belediye başkanlığı dönemlerinde Dikmen mahallesi için karşılaştıkları sorunları ve çözümleri için yaptıkları mücadeleyi anlattı. İnci, daha sonra geçmişte Cumhurbaşkanları ile Başbakanlar arasındaki sorunları ve bu sorunların ülkeye verdiği zararları anlattı. Dikmen halkından Referandum için EVET desteği istedi.

İnci, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Milletin sistemidir. Ak Parti için değil devlet için millet için gereklidir.  Yeni Sistem Meclisin daha hızlı çalışmasını sağlayacak, Yeni Anayasa milletvekillerinin bölgelerindeki sorunları daha hızlı bir şekilde gerekli yerlere iletmesini sağlayacak, yeni anayasa ilk kez sivil bir yasa olacak, Yeni Anayasada vekiller sahada olacak, kanunu meclis yapacak Bakanlar uygulayacak. Yeni Anayasada cif başlılık ortadan kalkacak. Yeni anayasada en önemlisi koalisyon derdi olmayacak, bu ülkenin koalisyonlarla ne hale geldiğini biliyorsunuz. Memur maaşı ödenemez hale geldi, emekli maaşları ödenmedi, hastalar hastanelerde rehin kaldı,  yabancı ülkelerden medet umar hale getirildik,  zamanın başbakanları para dilenmek için 2 büklüm Amerika ya giderlerdi. İthal Bakanlar İMF dayatmaları, 5 nisan kararları vs vs. Ak Parti geldi istikrarla bunları bir bir milletin lehine cevirdi. Fakat yarın bir koalisyon olsa bu saydıklarım tekrar olur. O yüzden  bu yasa AK Parti meselesi değil Milletin istikrar ve istikbal meselesidir. Hedefleri olan bir devlet istiyorsanız 16 Haziranda mührünüzü EVET e basın.”

 İnci, vatandaşlardan gelen sorulara cevap verdikten sonra program sona erdi.