MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Celalettin Akyol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Babaoğlu yeni görevinde Başhekim Akyol’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.


Babaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Öğretmenevi Müdürü Yılmaz Şişman, Türk Hava Kurumu Hendek Şube Başkanı Meliha Polat ve 2.OSB Müteşebbisleri Derneği Başkanı Cemalettin Bayram’ı ziyaret ettiler.


Sohbet havasında geçen ziyarette 2.OSB ile ilgili istek ve sıkıntıları dinleyen Babaoğlu Sanayici ve işadamlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek Hendek için doğru olan her şeyin yanındayız. Haksızlıkların da karşısında bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada durmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Ziyaretlerin ardından MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Yenimahalle’de rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat eden eski MHP Hendek İlçe Yönetim kurulu üyelerinden Abdulkerim Bayat’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Eski Yönetim kurulu üyesi Abdulkerim Bayat , Babaoğlu’na ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.