Hendek Belediyesi Uludere Park Tesislerinde gerçekleşen Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına,  Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve yönetimi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve yerel yönetimlerde görevli olan AK Partili meclis üyeleri katıldı.

Bu kutlu kurtuluşa vesile olmanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşayacağız

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu selamlama konuşması yaparak “ Önümüzde 16 Nisan da yapılacak olan bir referandum var, AK kadrolar olarak hep birlikte Türkiye’nin gelişimine, Güçlü Türkiye’ye katkıda bulunacağız. İnşallah bu kutlu kurtuluşa vesile olmanın onurunu ve gururunu inşallah hep birlikte yaşayacağız “ Dedi.
İlçelerimize, ilimize ve Ülkemize hayırlı olsun

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Sizleri Hendek’te ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yapılacak olan referandumun önce ilçelerimize, ilimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum “ Dedi.



Bu Referandum millet iradesinin kurumsal hale gelmesidir

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da bir konuşma yaparak “  Genel Başkanımızdan aldığımız talimat sonrasında referandum için son sürat çalışmaya başladık. AK Parti Sakarya olarak referandum çalışmaları kapsamında 10 günde 590 program gerçekleştirdik. 16 Nisan’da ‘EVET’ oylarının sandıktan ezici bir üstünlükle çıkması için Sakarya’da son güne kadar çalışmalarımızı aynı tempoda sürdüreceğiz. 15 Temmuz Darbe girişiminde bu milletimiz bir rol belirledi ve dedi ki, bundan sonra benim iradem geçerlidir. Bu Referandum  millet iradesinin kurumsal hale gelmesidir. Millet kendi iradesi ile kendi anayasasını yapma imkanını buluyor.  Sakarya’dan yine zaferle çıkacağımızı yeni ufuklara yelken açacağımıza inanıyorum. İnşallah Sakarya bu çalışmalarının karşılığını Türkiye 1.si olarak görecektir.” Dedi.



Milletimiz ise 16 Nisan’da EVET diyerek yedi düvele karşı iradesine sahip çıkacaktır

Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, “Ülkemiz için çok kritik bir dönemeç noktası olan 16 Nisan referandumu için vatandaşlarımızın olduğu her toprakta çalışmalarımızı yapmaya çalışıyoruz. Ancak bizleri 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde ve ekonomik saldırılarla yıkamayanlar, yükselişimizden korktukları için demokrasiyi çiğnemeye devam ediyor. Son olarak Hollanda, kendi vatan toprağımız olan konsolosluğumuza Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızın girişini engelledi. Devletimiz, bu gibi demokrasiye aykırı ve barbarca uygulamalara gerektiği şekilde cevap verecektir. Milletimiz ise 16 Nisan’da EVET diyerek yedi düvele karşı iradesine sahip çıkacaktır.” şeklinde konuştu.


 “AK Parti Samimiyet Hareketidir”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yaptığı konuşmada referandum sürecindeki çalışmalara değinerek, “AK Parti bir samimiyet hareketidir. Kuruluşundan bugüne halkın istediği şekilde çalışmalarını sürdüren partimiz referandum sürecinde de bu samimiyetinden taviz vermemelidir. İçtenlikle vatandaşlarımızın yanına giderek tek tek temas kurmalı ve referandumda neden ‘EVET’ oyu vermemiz gerektiğini en iyi şekliyle anlatmalıyız.” Dedi.