Sofu yeni yönetimini Ankara’ya götürdü

AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinledik den sonra Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün,  Mustafa İsen ve Ankara da bulunan 25.dönem Milletvekili Ali İnci ile kısa bir görüşme yaparak istişarelerde bulundular.
 
İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim üyeleri Genel merkez binasına giderek SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, koordinasyon ve MKYK Teşkilat Başkanı Mustafa Ataç’ı makamlarında ziyaret ettiler. 



SKM Başkanı Sakarya Milletvekili Yavuz ile görüşen Sofu ve yönetiminin ziyaretlerinden mutlu olduğunu belirten Milletvekili Yavuz Hendek’in seçimlerdeki öneminde bahsetti  “halkla iç içe çalışın birlikte her mahallede gruplar kurun ve birlikte çalışın” dedi 

Teşkilat Başkanı Mustafa Ataç yoğun programı nedeniyle selamlama ve tanışma konuşması yaparak Hendek Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyetini aktardı.  




















Sofu ve Teşkilatı,  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’i makamında ziyaret ettiler. Bakan Yardımcısı Çelik, Hendek Teşkilatını burada görmekten duyduğu mutluluğu belirtti Çelik “sanayiden ve teknolojiden daha önemli olan bilimdir. Bilim olmadan büyümemizin zor” olduğunu belirtti ve  “yerli elektrikli otomobilimizin taslağı 2019 da motoru da dahil olmak üzere bitmiş olacak” dedi.  Hendek de köy göçü var Hendek büyüyor dolayısı ile mahalleler de büyüyor elektriğin bazı bölgelerde yetersiz olduğunun farkındayım bu yüzden trafo güçlendirmeleri yapılacak Sakarya için ise iki büyük sanayi yapılacağının da haberini verdi.

 

Ali Kemal Sofu yaptığı konuşmada “ 6. Dönem yönetim arkadaşlarımız ve yeni Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımız ile Cumhurbaşkanımızı TBMM de grup toplantısını dinlemek ve Milletvekillerimizi Genel Merkezde ziyaret amaçlı yaptığımız gezide yeni yönetim arkadaşlarımızın buraları görmesini ve yerinde solumasını istedik. Biz her geldiğimizde  Cumhurbaşkanımızı canlı dinlemek ayrı bir heyecan katıyor bizlere bunu yeni arkadaşlarımızda yaşamasını istedik. 2019 2 secim yapılacağı için yoğun bir çalışma programı olacağından şimdiden ziyaretlerimizi yaparak yavaş; yavaş teşkilat içi çalışmalarımızı hızlandıracağız. Ziyaretimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.