Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'i göreve başlamasının ardından tebrik etmek ve ilçede devam eden ya da sürdürülemeyen hizmetler hakkında bilgi vermek amacıyla Hendek Muhtarlar Derneği, Vali Karadeniz'i makamında ziyaret etti.

Hendek Muhtarlar Derneği, Yeni Vali Yaşar Karadeniz'i Ziyaret Etti

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Hendek İlçesindeki Valilik Yerleşkesi'nde gerçekleşen ziyarette, Hendek Muhtarlar Derneği Yönetimi tarafından karşılandı. Dernek Başkanı Kadir Yağlı ve beraberindeki muhtarlar, Vali Karadeniz'e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaret sırasında muhtarlar, Hendek ilçesinde devam eden ya da çeşitli nedenlerle sürdürülemeyen hizmetleri Vali Karadeniz ile paylaştılar. Bu bilgi alışverişi, ilçedeki muhtarlar ile valilik arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve ilçede gerçekleştirilen çalışmaları daha yakından takip etmeyi amaçlıyor.

Hendek Muhtarlar Derneği, Yeni Vali Yaşar Karadeniz'i Ziyaret Etti

Başkan Kadir Yağlı, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim. Ziyaretimizde ilçemizde devam eden ya da sürdürülemeyen konuları kendisiyle paylaştık. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi adına iş birliğine devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.