Hendek Kızılay Şube Başkanlığı görevine seçilen Aydın Birinci, yeni görevinin başlamasıyla birlikte tebrik ziyaretleri almaya devam ediyor. Son olarak, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve yönetimi, Aydın Birinci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hendek'de Kızılay'ın önemli faaliyetlerini yürütecek olan Aydın Birinci'ye Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, yeni görevinde başarılar dileyerek tebriklerini iletti. Başkan Yağlı, "Sayın Aydın Birinci'ye başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Kızılay gibi önemli bir kurumun Hendek Şube Başkanlığı'nı yürüteceği için kendisine ve ekibine güveniyoruz" dedi.

Ziyaret sırasında Hendek'de Kızılay tarafından sürdürülecek olan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Muhtarlar, Kızılay'ın yardım ve destek çalışmalarında üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını belirttiler. Hendek'de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatacak olan Kızılay'ın, Muhtarlar Derneği ile işbirliği içinde önemli görevlere imza atması bekleniyor.