Hep birlikte başardık

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, personelini teşekkür plaketi ile onurlandırdı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, çalışan personeli, emekli olan personeli ve aileleri ile Hendek Gençlik Merkezi’nde yemekte bir araya geldi.

Hedeflediğimiz noktaya hep birlikte geldik

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci programda bir konuşma yaparak, üç dönemdir personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “ Hendek’imizin bugünlere gelmesinde hepinizin büyük katkısı vardır. Sizlerin yoğun gayretleri ile çok yol katettik. İlçemizin her alanda başarı elde etmesini sizlerle birlikte başardık. Hedeflediğimiz noktaya hep birlikte geldik. İlçemizi gece gündüz demeden daha modern ve gelişmiş bir hale getirdik. Bu hepimizin başarısıdır. Sizlere ve emekli olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı da rahmetle anıyorum. Üç dönem çok güzel ve kalıcı eserlere imza attık. Bu dönemde de yeni projelerimizi hayata geçirerek gelecek nesillere güzel emanetler bırakacağız. ” dedi.

Program sonunda Başkan İnci, çalışan ve emekli olan personele üç dönemdir özverili çalışmalarından dolayı, tek tek plaket verip teşekkür etti.

Başkan İnci ayrıca, vefat eden personelin de eşleri ve çocuklarına plaket verdi.