Hendek Belediyesi bul yıl ki bayramlaşma programını Muammer Sencer Caddesi’nde gerçekleştirdi. Bayram namazı çıkışı belediye önünde bulunan Muammer Sencer Caddesi önünde gerçekleşen bayramlaşma programına belediye personeli başta olmak üzere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Yoğun ilgi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci bayramlaşma da yaptığı konuşma da, "Bayramlar insanlar arasındaki sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularının arttığı günlerdir. Mübarek Ramazan bayramının ilk gününde, birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Bayramlar bir fırsattır. Kardeşliğin yenilenmesi, dostluğun yenilenmesi küskünlüklerin sonlandırılması için bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Bayram vesilesiyle kapısı çalınmadık yoksullar başta olmak üzere, annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum" dedi.

Bayramlaşma sonrasında belediye binası girişinde sıraya giren çocuklara Başkan İnci, her yıl olduğu gibi bu yılda bayram harçlığı dağıttı.