Hendek İkbaliye Mahallesinden

İkbaliye Mahallesinden merhum Ekrem Erdil’in oğlu, merhum Bedri Çokkahraman, merhum Cevat Şan ve Ziya Cevahircinin kayınbiraderi, merhum Cevat Öğet, Hayri Çamur ve Ercan Yonar’ın bacanağı, Esat ve Nuri Şeker’in eniştesi, Mustafa ve Erdinç Çokkahraman’ın dayısı, Onur Birinci’nin kayınpederi, ilçemiz esnaflarından Kadir, İlker ve Metin Erdil’in babası, Remzi Erdil vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkbaliye Mahallesi caminde kılınacak Cuma namazına müteakip ikbaliye Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : İkbaliye Mahallesi Balıklı 1.sokak No:55

Hendek Kemaliye Mahallesinden

Merhum Necati Kartal’ın kızı, merhum İsmet Kartal, merhum Atilla ve Fadıl Bayrakçı’nın yeğeni, merhum Murat Kartal’ın ablası, Hakan ve Ömer Kartal’ın kardeşi, Kadir Gezer’in kayınvalidesi, Serran Gezer’in annesi, Ayşe Zehra Kartal vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kemaliye mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük caminde kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Kemaliye Mahallesi Atatürk stadyumu karşısı

Hendek Süleymaniye Mahallesinden

Merhum Mehmet Yamak’ın kızı, Süleymaniye Mahallesinden Merhum Ramis Hoca’nın torunu, Nezaket Yamak vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden saat 10,00’da alınarak Adapazarı Karaosman Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Emirdağ Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Dereboğazı Mahallesi 1022 sok , Ziya Gökalp cami dönüşte 300 mt ilerisi

Hendek Yeni Mahalleden

Aslen Sivas İli Kangal İlçesinden olup, Yeni Mahallede İkamet eden, Merhum Ahmet Öcal’ın oğlu, Merhum Salih Öcal’ın kardeşi, Selver Eren’in dünürü, Cihat Deneyci, Savaş Bilge ve Sercan Eren’in kayınpederi, Hikmet Öcal vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres : Yeni Mahalle 2060 sok Huzur evinin ışıklarında sağa dönüşte 100 mt ileride

Hendek Süleymaniye Mahallesinden , Yeni Mahalleden vefat eden  kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.