Hendek Aşağıçalıca Mahallesinden

Aşağıçalıca Mahallesinden merhum Hafız Halil İbrahim Onsekizoğlu’nun eşi, Semih Onsekizoğlu’nun annesi, Zülfiye Onsekizoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Aşağı Çalıca Mahallesi Caminde kılınacak öğle namazına müteakip Aşağıçalıca Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres  : Çalıca ilkokulunun karşısında

Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinden

Kargalıhanbaba Mahallesinden merhum Arif Tutar’ın eşi, Melih ve Nezih Tutar’ın annesi, Nurşen Tutar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalıhanbaba Mahallesi Caminde kılınacak öğle namazına müteakip Kargalıhanbaba Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allahtan Rahmet Acılı Ailesi ve Yakınlarına Başsağlığı Dileriz.

Adres: Kargalı Mahallesi Cami yantarafı 

Adres  : Hüseyin Şeyh Mahallesinden

Aslen Hüseyin Şeyh Mahallesinden olup Yeni Mahalle Beştepeler caddesinde ikamet eden merhum Saffet Cerav’ın eşi, Cengiz, Aydın, Yusuf, İlhan ve Reyhan Cerav’ın annesi, Reşat ve Adil Karadeniz’in ablası, Emirhan ve Kerem Cerav’ın babaannesi, Hacer Cerav vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Caminde kılınacak ikindi Namazına Müteakip ilçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

 Adres: E-5 yanından Demen taşa girildiği gibi karşısında

Hendek Aşağıçalıca Mahallesinden ,  Kargalıhanbaba Mahallesinden , Hüseyin Şeyh Mahallesindenv veden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.