Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Hendek eski Esnaflarından İsmet, Hikmet ve Levent İskender’in Babası Tekelden emekli Hatice İskender’in eşi, Hüseyin Başmanav’ın Dayısı, Osman Dündar’ın Eniştesi, Marangoz Yılmaz İskender vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalı Hanbaba Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. Adres: Kargalı Hanbaba mahallesi 1101 sokak OSB girişi lastik tamircisinin sol yanındaki ara.

Hendek Dikmen Mahallesinden

Dikmen Mahallesinden Hasan Gözetici’nin oğlu, Bekir, Birol ve Mustafa Gözetici’nin abisi, Yalçın ve Birgül Gözetici’nin Babası, Abdullah Gözetici vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Dikmen Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Adres: Dikmen Mahallesi

Hendek Yeni Mahalleden ,   Dikmen Mahallesinden  bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.