Hendek Balıklı İhsaniye Mahallesinden

Aslen Balıklı İhsaniye Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde İkamet eden, Merhum Hasan Aykırı’nın eşi, Merhum Âdem Aykırı ve Berber Necati Aykırı’nın annesi, Merhum Şaban Sarıca, Muammer Öksüz ve Muharrem Yener’in kayın validesi, Süleyman ve Hasan Efe Aykırı’nın Babaannesi, Şehriye Aykırı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 
Adres: Başpınar Mahallesi Eski Hastane Taksi Durağı yanı

Hendek Akova Mahallesinde

Aslen Ardahanlı olup İlçemiz Akova Mahallesinde ikamet eden Merhum İsrafil Bingöl’ün oğlu, Halil Can Bingöl’ün Babası, Selçuk Devrin ’in kayınpederi, Cengiz Peri, Denizhan Karatoprak ve Merhum Nazım Tahtacı’nın Bacanağı, Halil Aras’ın eniştesi, Erhan Bingöl vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Akova Şehitlik Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Akova Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Adres: Akova Mahallesi Un fabrikası Arkası

Hendek Yarıca Mahallesi

Yarıca Mahallesi İmdat İmat’ın oğlu, Kadir İmat’ın Abisi, Yaşar, Recep, Hüseyin, Ümit, Mustafa İmat ve Mehmet Kır’ın Yeğeni, İbrahim İmat vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yarıca Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yarıca Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Adres. Yarıca Mahallesi Üst Sok İmat Cad.

Hendek Balıklı İhsaniye Mahallesinden ,  Akova Mahallesinde , Yarıca Mahallesi vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...