Hendek Bakacak Mahallesinden

Hendek Belediyesinden emekli Merhum Ahmet Sarı’nın eşi, Ali Sarı ve Bakacak Mahalle Muhtarı Saffet Sarı’nın annesi, Göksu Mahallesinden Merhum Reşit Atış’ın kızı, Hacı Ahmet, Abbas, Muhammet ve Mustafa Atış’ın ablası, Temel Altıntepe, Mustafa Karagüzel, Ahmet Karagöz, Mehmet Uylu ve Kadir Deniz’in kayınvalidesi, Merhum Musa, Kadem ve Ahmet Sarı’nın babaannesi, Hava Sarı vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Bakacak Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Bakacak Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Bakacak Mahallesi

Hendek Çamlıca Mahallesinden 

Çamlıca Mahallesinden Merhum Hasan Hant’ın oğlu, Merhum Mustafa, Merhum Bayram Ali, Ahmet ve Abdullah Hant’ın kardeşi, Mehmet Hant’ın amcasının oğlu, Seyit Hant vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Çamlıca Erenler Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çamlıca Merkez Mezarlığı Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Bakacak Mahallesinden ,  Çamlıca Mahallesinden   vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.