Hendek Hüseyin şeyh Mahallesinden

Aslen Hüseyin şeyh Mahallesinden olup Kemaliye Mahallesinde ikamet eden merhum Gazcı Osman Yelken’in kızı, İsmail, Burhan, Rıfat, Ömer, Zinet ve Merhum Yalçın Yelken’in ablası, Fatih ve İlknur Yelken’in halası, Adnan, Serdar, Tuncay, Olcay ve Oktay Yaş’ın yengesi, merhum Kenan, Kemal Yaş ve Adnan Yaş’ın gelini Sema Çevik ve Semra Zengin’in yengesi Ayhan Yaş’ın eşi, Emine Yaş vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Yani Caminde Kılınacak İkindi Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Yeşilvadi Mahallesinden merhum Hacı Yusuf Bayraktar’ın oğlu, merhum Ali bey, merhum Eşref, Ekrem ve Ahmet Bayraktar’ın kardeşi, Ertuğrul, Erkan, Gülden ve Gülşen Bayraktar’ın babası, merhum Muhammet Sütlü ’nün damadı, Yılmaz Bayraktar vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Yeşilvadi Mahallesi Merkez Caminde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Yeşilvadi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Köprübaşı Mahallesinden

Köprübaşı Mahallesinden Yücel, Yalçın, Eyüp, Gülten Türedi ve Hacer Sesli’nin annesi, Tekelden emekli Yılmaz Türedi’nin eşi, Ayşe Türedi vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Yeni Caminde Kılınacak İkindi Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Hendek Karatoprak Mahallesinden,  Köprübaşı Mahallesinden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.