Hendek Güney Mahallesinden

Aslen Güney Mahallesi’nden olup, Büyükdere Mahallesi’nde ikamet eden, Merhum Fevzi Yılmaz’ın eşi, Orhan, Ayhan ve Ahmet Yılmaz’ın annesi, Emekli Öğretmen Zafer Tuygun’un kayınvalidesi, Mustafa Dursun’un ablası, Mehmet Dursun halası, Havva Yılmaz vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Büyükdere Camii’nde kılınacak Cuma Namazına müteakip Büyükdere Aile Kabristanlığın defnedilecektir.

Adres. : Büyükdere Mahallesi, Sarılar Fındık arkası.

Hendek Rasimpaşa Mahallesinden

Aslen Eski bıçkı Mahallesinden olup Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden, Merhum Hamza Turan’ın   oğlu, Mustafa, Selahattin ve Sebahattin Turan’ın abisi, Murat, Muhammet ve Coşkun Turan’ın babası, Dursun Turan vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Rasimpaşa Mahallesi Eseler Küba Camisinde kılınacak Cuma namazına müteakip , İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres. : Rasimpaşa Mahallesi 6514 sok , Eski Su deposu ve Eski Cezaevi karşısı

Hendek Sarıdede Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinden Ali, Mehmet ve Hasan Arslan’ın abisi, Turgay Kaya, Hasan Sağlam, Ahmet Semiz ve Ali Toprak’ın kayınpederi, Celal, Cemal, Osman, Süleyman ve Şehit İmdat Arslan’ın babası, İlyas Arslan vefat etmiştir.  Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Adres. : Sarıdede Mahallesi Şehit İmdat Arslan Mezarlık yanı


Hendek Sarıdede Mahallesinden vefat eden kişilerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz.