Bir dönem Hendek Devlet Hastanesinde Başhekimlik yapan Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan  Uzman  Op. Dr. Celalettin Akyol ve Hendek Devlet hastanesinde Başhekim Yardımcılığı yapan ve Karasu  ilçe Sağlık müdürlüğüne atanan Dr. Yavuz Selim Özdin’i  Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim arkadaşları  Karasu Devlet Hastanesi Başhekim odasında  ‘Hayırllı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başhekim Celalettin Akyol “Hendek Devlet Hastanesinde çalıştığımız dönemde ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile tanıştık. Hendek Devlet Hastanesinin gelişimi için bizimle beraber koştu. Hendek ilçesi ve vatandaşlar için mücadele eden bir kardeşimiz. O zamanlar dostluğumuz gelişti. Karasuya gelip bizi bizzat ziyaret etmesi mutlu etti şahsım adına teşekkür ederim ve yeni döneminin hayırlı ve başarılı olmasını dilerim”. 

Hendek İlçe Başkanı Sofu “Hendek İlçemizde yeni Hastane hizmet vermeye başladığı dönemde Hendek ilçesine atanan Celalettin Akyol hocamızda birlikte calışma fırsatımız oldu. Yeni Hastanemizin  dizaynında ve gelişmesinde büyük hizmetleri oldu. Hendek Devlet hastanemize verdikleri hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederim.  Karasu ilçe devlet hastanesine atanınca kendisini ziyaret edip hayırlı olsun demek istedik. Burada güzel hizmetler yapacaktır. Aynı Zamanda Celalettin hocamızın Hendek ilçemizde yardımcılığını yapan Dr. Yavuz Selim Özdin’inde Karasu ilçe sağlık müdürü olduğunu öğrendik. Her iki hocamızı da  yakinen ilçemizde tanımıştık .  Dr. Yavuz Selim hocamıza da görevinde başarılar diler “hayırlı olmasını temenni ederiz”.

Karasu Devlet Hastanesi  Başhekimliğine Uzman Op. Dr. Celalettin Akyol atandı. 1991 yılında Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde mezun olan Akyol Ordu Devlet Hastanesi ve Hendek devlet hastanesinde Başhekim görevi yaptı.